Thursday, November 26, 2009

di salah erti..

kadang2 susah jgk ye klu ape yg kite cube nk smpaikn tpi org lain slh phm plk..
slalu jgk bnda2 mcm ni jdi dlm hidupku..
kite mmg boleh ckp ape je tpi tpulang kpda individu 2
sendiri nk phm mcm mna..
rmbut mmg sma itam, tpi ati lain2..
ade org yg atinye senang sgt nk ke arah +ve (baik ati) n
ade org yg atinye mmanjangla ke arah -ve (busuk ati namanye)..

sedihkn klu kite cube tegur n betulkn salah sseorg tpi org 2 ingt kite ni pndai2 nk btulkn die sedgkn kite sendiri pun xbetul or die ckp kite ni jealous dgn die..
nk wat cmne yek klu jmp org mcm ni..




hidup ni mmg byk sgt dugaan n cabaran..
hope sema 2 la yg boleh jdikan kite seorg yg lebih tabah dan
b'iman kepadaNya..insyaALLAH..

SALAM AIDILADHA BUAT SEMA..

*TEDDY pray 4 happiness*

3 comments:

pinkylunna said...

D..org mcm tu..xyah ditegur & dilayan..
nnt yg merana kite..
tuduh kite mcm2....anggaplah..
kite masih xperfect utk tegur-menegur...

TEDDY said...

tpikan sbnrnye xtgur die pun..
tpi die plk yg lebih2 trasa pedasnye..
nk wat cmne kan..

pinkylunna said...

biar jela..kite doakan yg terbaik tuk semua org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...