Saturday, January 30, 2010

im speechless..

arini kesedihan datang lagi..

firstly dengar cite dari mama, xtake serious sangat.. tpi bile pikir2 balik, kenape yek die sanggup wat macam 2. sebab selama ni i da anggap die mcm adik i sendiri. xdinafikan yang kitorang memang rapat.. or da rite word, sangat rapat.. klu leh everyting i nk share dgn die. my happiness, sadness.. everything.. since i pun xde adik beradik lain yang boleh nak share problem, i harapkan die. wlpn hanya mjadi pendengar setia kpda semua mslh2 i.. maybe die rasa i ni myusahkan die kan.. but honestly, im hepi klu dapat tolong die wlpn sbnrnye i pun dlm kesusahan.. sbb i tau die lebih memerlukan.. kite pun bknnye hny kawan tpi ade pertalian darah.. die hepi kwn2 die ckp baju die cantik2 kan?? hope die xlupe yg baju2 die 2 drpd i jgk.. i tau i xpandai mcm die.. my CGPA pun cukup2 makan je kot.. tpi doesnt mean CGPA tinggi die ade hak yang sangat tinggi untuk menilai seseorang.. kite ni bukan nabi yang bisa sempurna..kite kat dunia ni pun sementara je.. hope die xlupe pasal 2 jugak..


i xtau kenapa die tibe2 boleh berubah.. dari sorang yang caring n low profile.. tibe2 da jadi seseorang yang i hampir2 xkenal.. mungkin nasib die kurang baik compare 2 me.. alhamdulillah, i ade ma2 n pa2 yang sangat memahami n menyayangi i.. sentiasa memberi moral support 2 me.. i hav bf yang juga sangat caring n supporting.. tpi die.? alwaz hav problem wif her family n also guy kan.? pity her.. tpi.. kenapa die mesti nk buruk2 kan i, orang yang selama ni alwaz by her side.? wlpn sedih tpi i sentiasa doakn her happiness 4eve.. boleh x i nak aggap die as a young gurl yang bru nk mengenali dunia.. die ni jealous dgn ape yang i ade sekarang kot..

but now..im speechless..

8 comments:

JMR said...

dear ucuk,
1)pasni stop bg baju kat dia, jual baju tu, duit jualan leh beli lenz utk i..
2)then stop share evrything ngn dia, share ngn i lak, cam la i takleh kasi tinge utk u gigit, eh..bukan, utk u luah some bebelan..
3)CGPA tu apa? leh wat beli tiket g universal studios x?
4)u kena sedar, bf dia lg 'tinggi', lg'puteh' & lagi 'pandai'..huh..its too complicated..
5) dia ptot dia sedar, im sure, dia tak nah tgk ikan patin nek motor, tp u dh tgk kan pg td..
6)dia lawa sgt ke? bibik kt umah ni lagi lawa kot...
7) dr u doa kebhgiaan dia, bek u doakan kebhgiaan i ngn lisa..ops..ngan shahira la...
8 ) nak tny, sapa bf u????

JMR said...

lg 1, pisau kt gambar tu cam best jer, mana beli? pisau kat umah dah banyak ilang, taktau mana pegi, termasuk dlm rice cooker time masak nasik kot.....

G said...

amboi jmr.....sempt buat lawak yg sgt lawak n sweettt..... D..i nk pinjam jmr for 5 min lh..huhuhu.kidding babe...kalau u hilang the one dat u mentioned doesnt meant u cnt live ur life..

JMR said...

to G:
**blushing..........

5min? kalo i jwb yes, kompom kena cubit ni..

so, no choice la....

'NO, thanx':-p

POSH76 said...

manusia mmg camni kekadang mudah lupa...bila susah nanti tergedik2 cari kita sabar jelah

MiSs FaiRlaDy JiM said...

dear cuk nunu::

1.jgn pedulikan dia lebihbaik kamu bgn pg dan berjoging sebelum ke kelas bersama si dia.
2.CGPA tue untuk daftar masa nak nikah nanti, kadi nak tgk CGPA bape..kalau lepas leh dapat tiket free honeymoon kat universal studio sgpore
3.dia mesti lagi pelik kalau dapat tgk manusia dalam perut kelisa tetapi bukan kelisa dalam perut manusia.
4.a'ah tolong doakan jugak kebahagiaan i yer
5.Lawa kah dia? atau lawakah dia?
6.BF cuk nunu??? bukan ke cuk nunu kata dia single and mingle skg nie...=P

JMR said...

next entry : JIM SEMPIT 3. ngah pk hero sapa...

NUNU EERA said...

dear: tq..ILY..

gee: no, thanks..

posh: mmg tgh sabar je ni sis..tggu nk meletup je..

jim: b'gaduh la korg kt comment ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...