Thursday, March 11, 2010

'beach' women..



macam2 kan yang boleh jadi dalam hubungan yang baru setahun jagung ni?? setahun 2 lama x?? klu dalam setahun 2 penuh dengan kegembiraan n gelak tawa, mesti rasa setahun 2 kejap je berlalu.. tapi klu penuh dengan kemurungan n tangisan mesti rasa macam 10 tahunkan?? klu setakat cerita2 yang ditokok tambah orang yang xsenang tengok perhubungan kite memang xkan abes la.. klu dfikirkan memang boleh jadi gile dwatnye.. so better not fikir bout it lagi.. biar la orang nak cakap kite itu n ini.. as long as kite tau kite memang xwat sema 2 lagi.. N DO WE CARE?? erm.. pompuan lebih paham pompuan ke?? tpi klu pompuan yang xreti bahasa pulak kite nak wat macam mana yek?? maybe pompuan 2 kite xperlu panggil pompuan.. yang lebih sesuai kite gelar die 'beach' (dalam sebutan n bukan ejaan). tat 'beach' mungkin klu kite baru kenal memang agak baik.. kire boleh wat kawan la.. 1stly kenal die memang boleh je nak trima die as a fren.. tpi lepas dengar cite pasal die.. better not kot.. die memang pandai berlakon depan orang eventhough die sebenarnye hanya seorang penari.. walaupun umur die da tua tapi die slalu rasa die still muda.. kawan pun dengan orang yang kononnye mude jugak.. bergaul dengan lelaki xyah nak cakap la.. macam die 2 single lagi padahal laki n anak ade kat umah.. body n rupe die boleh tahan kot (penari la katakan..) sebab 2 die rasa die ade hak nak wat sema 2 termasuk tinggalkan anak laki kat umah.. cukupla die leh gunakan orang lain yang agak bodoh percaya dengan kata2 die.. tpi bukan kitorang yang still ade akal fikiran ni la.. da macam2 cara cakap kat die jangan ganggu kami tapi memang susah nak berbahasa dengan orang yang xabes sekolah ni.. tahap kesabaran orang ade batasnye.. xnak la pasal die bolah effect benda2 lain dalam hidup ni.. tolong la jaga family sendiri.. jangan la mencanang cite peribadi yang laki xpandai nak jaga or lain2 2.. hanya untuk mendapatkan simpati n kawan yang boleh dpergunakan.. klu betul pun laki die macam 2 mesti ade sebabkan?? hope die dapat cermin diri kat kelas2 latihan tarian yang cermin die agak besar 2.. jangan la nak letak kesalahan orang lain untuk tutup kesalahan sendiri.. 4 my own gud.. i akan berdiam diri dulu.. tpi klu i rasa tat 'beach' memang da melampau.. sori 2 say, i xkan diam.. okkey..

6 comments:

JMR said...

wassup dear?

Amieynna Amin said...

uikk..
marahnya..
sabar yer..

POSH76 said...

mcm2 hal la dunia nikan....sabar2

SuRayA^i. said...

yo yo~ awat nih?

Miss Romeo said...

Kuatkan semangat k. mcm2 jenis org dlm dunia ni..nak xnak, we have to face it! u go gurl! ;)

Ali ridha said...

cabaran untuk tempuhi hidup.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...