Monday, March 15, 2010

cuci mata di Matta Fair



laz weekend sempat jgk jalan2 cuci mata kat matta fair dgn my MR.. ade lgi 2 fair kat sna, wedding expo n fotofest.. da alang2 smpai sna msuk la sema fair yang ade 2.. target memang kat matta fair sebab plan nak bercuti lepas abes study ni.. takut da keje nanti xde masa nak g holiday lama2.. n of coz destinasi pilihan nak ke Singapore skali lgi.. masa trip ke S'pore yang lepas xsempat nk ke Sentosa Island.. orang cakap kat sana bez so teringin jugak nak g sna.. nak2 Universal Studio da nak buka minggu ni.. mesti lagi bez kan?? cari punya cari package paling murah pun dalam RM 600++ tpi xt'masuk tiket nk masuk Universal Studio n all da ride.. rasanye mau dalam RM 1000++ jugak nih.. aieh.. klu da mahal sangat g b'cuti kat Terengganu je la.. banyak jugak package2 yang b'patutan.. kat T'ganu pun banyak jugak pulau yang cantik2 kan?? (betul x org besut.??) klu dapat sponsor by pun mesti lagi bez.. ;)


suke pelamin ni sbb it's white, simple n ade kapet bulu2..;P


jap2.. kenapa kosi die untuk duk be3?? ade ke org yang kawen skli 2..??
tpi kosi ni memang gorgeous..

4 comments:

POSH76 said...

bessnyer matta fair rugi tak gi mmg berbaloi2 hehe

SuRayA^i. said...

g pulau perhentian =D
cantek!

Miss Romeo said...

bestnyer...nak ikot!! hahaha

Nazatul shima said...

cantik gile pelamin.ni yg buat aku nk kawen nih!hhahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...