Tuesday, March 2, 2010

jalan PENANG yang PENING..

erm.. rasanye da lama juga xpegi vacation.. da alang2 ade wedding photoshoot kat perak, ni la masanye nak bercuti.. ni 1st time drive sendiri ke utara.. jalan pun xsure sangat.. ikut sesedap rasa je.. kat utara, panas die xyah nk cite la.. sorry 2 say tat, i feel better in KL.. klu nak tengok hasil wedding photoshoot ari 2 boleh tengok kat link ni: http://jmrtangkapgambar.blogspot.com/




jalan2 kat Penang memang bez walaupun mule2 tu memang agak pening juga la.. mau xpeningnye, klu asyik salah jalan n sampai 3kali kene wat u-turn dlm satu masa 2.. nk wat macam mana klu co-pilot pun salah tengok signboard.. aieh.. dalam town die pulak banyak jalan one way.. once da terlepas jalan jangan harap la nak patah balik.. memang alamatnye ke tempat lain dulu la.. nama pun g berjalan so xkesah sangat la.. enjoy da picture..;)





6 comments:

iera said...

Bestnye dpt g jln2

Miss Romeo said...

Nice blog dear!
btw,thanks cz follow blog jue.
ok, keep in touch k ;)

POSH76 said...

mmg cantik2 picture .....bessnyer jenjalan...dah lama tak gi penang hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah...x penah sampai penang lagi..syok kan jenjalan...

SuRayA^i. said...

xpenah lg g penang T__T

JMR said...

sesapa yg xnah lg, leh ikot saya!!!..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...