Monday, March 22, 2010

Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta





laz year da t'lepas nak tengok hot balon ni.. so tis year memang tunggu2 bile la hot balon ni nak ade lagi.. semangat b'kobar2 kononnye nak g kul 7 am.. tpi laz2 kul 7 pm jugak la baru sampai sana.. 2 pun sebab adde invitation from palace vacation club kat palace of golden horses hotel..masa mule2 sampai putrajaya 2 jalan memang da menunjukkan unsur2 jammed.. nak2 jalan nk ke presint 2 pun tutup..


nak xnak kne menapak sejauh 35 minit b'jalan kaki pakai high heel n lebih kurang 20 minit klu pakai sneakers.. 2 yang Mr JMR da laju ke depan nak m'gejar balon 2..;) macam2 xtvt kat sana n yang pling bez mesti la firework..

4 comments:

JMR said...

aiks..cantik lak gambar 2nd last tu..mana dapat?hehehe

Ery Farieha said...

uhukss
x dpt tgk
ujan :(
wah fireworks! chantekk !

POSH76 said...

ruginya tak p tp gambar mmg cantek la hehe

Ema Teddy said...

owh..g jugak ke? tp x jumpe pun ngan nunu..hehe.. ema g hari sabtu petang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...