Tuesday, April 13, 2010

ber'dating' di bawah cahaya lampu digital..



weekend adalah ari yang paling sesuai untuk jalan2 n b'dating.. shopping complex da bosan sebab wat abes duit je dengan barang2 demand.. rasa m'gigil2 klu xbeli.. so jalan2 kat taman tasik or taman bunga lebih selamat.. plus romantik g2.. huhu.. jalan2 kat taman LED ni pun bez jugak.. suke tengok lampu yang colorful ni.. dalam gambar da nampak cantik.. klu g sana lagi la cantik tau..


me n u in a dating mode..;p

ade kid yang nak hug panda ni.. klu leh i pun nak hug jugak.. memang comel tapi klu kena short circuit mau xtinggi2 dwatnye..

pari-pari sakura ke ni..??


swan pun pandai nak kiz2..

JMR cakap kat Japan pun ade fiesta lampu camni.. lagi lawa katanya.. nak dating kat sana la next time.. ;)

4 comments:

Atiqah Adnan said...

cantik!!! pasnie update kt japan lak k darl...

Mama Hanim said...

sgt cantik..tq for the view.. boleh tumpang tgk..

POSH76 said...

cantik sgt kat mana ni....suka taw dgn lampu2 cam gini hehe

Đ╝AkU_BeBaS_BerFiKiRĐ╝ said...

der...gua pernah nampak tempat nie der...pernah lalu la...tiap2 ari... tp x pernah masuk lagi...hahaha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...