Sunday, April 25, 2010

citer romantik je..

since nex week gonna be my study, exam n tensen week.. so minggu lepas tengok muve je keje we all.. theme dis week comedy romance.. bru perasan yang we all tengok cite genre romantik2 je minggu ni.. sape la yang pilih crite ni kan..?? I..?? ke JMR..??

cite ni pasal married couple yang decides 2 hav sumtin different 2 their date nite.. dorang plan diner kat 1 of da popular restaurant in Manhattan without any reservation.. cite ni quite funny so i bagi rate: 5/10..

ni cite pasal geneive yang ade personal dating rule die tat is 5 kali dates je dengan guy 2 avoid a relationship.. cite ni okkey untuk dtonton tpi jalan cite die slow ckit.. klu rasa tengah mengantuk masa que nak beli tiket better not choose tis muve.. i bagi rate: 3/10..

n lagi 1 muve yang we all tengok.. when in rome.. cite pasal fountain of love..(ala.. yang orang slalu baling2 coin 2) beth ni pegi kutip coin yang orang baling 2.. cite ni bez sebab lain dari cite2 romantik yang lain.. so i bgi rate: 8/10..

layan citer2 romantik ni leh teach us how to be romantic jugak.. sweet kan 2 be romantic..huhu..

3 comments:

Anne Boleyn said...

Hana da tengok cte when in rome ngan date night tu. memang best. BTW, gud luck 4 ur fnal exam.. Aja2 fighting! :)

Miss Romeo said...

Bestnyer dpt tgk movie...hehe hav fun! =)

Syafiq Kadiran said...

xsbr nak tgk citer when in rome...
download2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...