Friday, April 30, 2010

feberet shoez..

TAG: Kasut Kegemaran Anda

Oleh kerana sekarang ni otak dgunakan sepenuhnye untuk baca buku engineering yang tebal2 ni.. so xleh nak pk nak update pasal ape.. jawab tag pun okkey kan..? tag ni memang bez nak2 sebab i memang suke kumpul kasut.. klu ikutkan kasut kegemaran memang banyak.. sebab kasutkan slalu tukar2 trend jugak..
Brand: Vincci
Harga:
less than RM50 (xingat sbb ade less)

Tahun beli: 2010
Reason beli:
sebab suke kaler pinknye yang sangat2 pink ni.. ;)

Brand: Guess
Harga: less than RM 359 (ni pun ade less jugak)
Tahun beli: 2008
Reason beli: sebab design kasut ni sama dengan design my handbag.. kononnye nk pki sedondon la.. kasut ni nampak cantik tapi sakit kaki klu pki lama2.. laz2 memang dalam kotak jela tempatnye..



Brand: Carlo Rino
Harga: RM 79

Tahun beli: 2007
Reason beli: sebab ade bug yang cute2 ni.. sayang rasa nak pki kasut ni, takut bug ni lari nanti.. hehe..

6 comments:

JMR said...

tett...i tao mana penempatan kasut2 ni sumer...kegunaan kasut adalah untuk disimpan di dalam rak-rak sambil ditemani gel antiwet..opss...

A D I A said...

kasut pink atas sekali tu sgt gojes! i have a soft spot for kasut tebal2 ni.

Miss Romeo said...

love dat Carlo Rino shoes ;)

SuRayA^i. said...

omaigod i love d first one tu..hot pink!!

Kaseh NazLieza said...

cntk2 la kasut cik nunu...ehehehe

POSH76 said...

good taste la u...paling suker kaler PINK tu pantang tngk hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...