Wednesday, April 21, 2010

gatsby deodorant street fair

hurm.. baru arini dapat curi masa untuk updated bloggy ni.. event blogger's gathering ni las saturday.. seriusly.. havoc giler.. sesape yang join mesti tau betapa beznye event ni kan.. n masa ni la dapat jumpe blogger2 live.. antranye miss Ery farieha yang b4 tis slalu chat dalam blog jekan.. wish to meet sis POSH.. tapi xdatang pulak.. maybe sbb Mr.Y die xde kot..hehe.. klu bwk poposh jadi teman pun ok wat..?

que untuk registration n dapat gift beg.. ol blogger kne 2kar bju gatsby yang merah menyala ni.. senang ckit nak cari geng blogger lain..

kak fila n anak die, c Kasih Aleeya yang sangat suke wat muke comel..

tangkap gambar dulu b4 men game n kumpul kupon.. sangat banyak game.. sampai xmenang tangan nak men sema..

tengok macam bez je men benda alah ni.. klu dapat kutip duit yang terbang2 lagi bez kan..

game yang memerlukan tahap kesabaran yang tertinggi.. n u do it well, dear.. ;)

walaupun penat tapi tetap leh senyum kat abang photographer..;)

here u go.. all gatsby produk for men n especially for him.. tq 2 gatsby n nuffnang 4 tis..

9 comments:

dude said...

oooooo.
kasih aleeya rupenya nama awek tu.
ada no tepon dia tak?

Ery Farieha said...

syiokk!
ahh dude gatal!hahahahaa

pasni jumpe lg ye ;)

Mama Hanim said...

wah2, happening btul tu..
mesti best kan..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hi cik nunu!!! hehe.. thanks menyinggah kat blog akak... wah besepah muker aiii kat sini..haha.. nice to know u!! nanti kawen ngn abe JMR jgn luper jemput tawwww!! ;)

Anne Boleyn said...

gahahaha ...kita ada tegur awak kan hari tu tanya sal que. hehe btw, nice to meet u 2 hun.. lain kali jumpa lg :)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, ni malas nak baca nie..
mesti jelez..jauh la nak pi..hmM

POSH76 said...

bessnyer dok tunggu sangat entry ni...ruginyer I tak pi kalu tak leh gambo bersama2....poposh kalu p pun konpom tak lepas hehe

berbaloi2 bnyk dapat freebies

wawan said...

nampak jugak u dgn pasangan kat sana.. tapi mcm biasa la.. segan nak tegur sebab xkenal.. lagi pun ni first time masuk blog pink ni.. have a nice weekend dear =)

Miss Romeo said...

Bestnyer...hehe ;)
u, i dah emel kat dia.nnt u bgtau dia eh. thankie~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...