Friday, April 2, 2010

kenapa makin pelupa ni..??


kenapa la lately ni da jadi makin pelupa.. 1st sedar, laz weekend sebab boleh lupe letak kete kat floor berapa.. yela.. b4 tis klu jalan2 dengan JMR memang i la yang akan ingat.. ni xpasal2 kene naik turun tangga plus bau hancing kat tangga 2 yang datang dari mana tah.. hampeh tul la parking 2.. pastu minggu ni je rasanye da berapa kali lupe letak barang kat mana.. jenuh jugak mencari..

n again.. arini leh lupe form untuk FYP yang dah sign 2 kat mana.. xpasal2 kne patah balik rumah nak cari benda alah 2.. klu jalan nak blik umah 2 dekat n xnaik bukit xpe la.. ni boleh tahan la bukit die.. 2la orang nak duk beverly height, i pun nk rasa jugak duk kat height2 ni.. tpi klu da jadi mcm ni rsa nk pindah umah sebelah kolej pun ade jugak.. persoalan sekarang ni.. kenapa la i leh jadi makin pelupa ni.. umur baru awal 20an.. nak kata minum air semut pun xjugak.. banyak lagi air lain yang i leh minum..


xkan nak kena wat macam ni bru boleh nak ingat kot?? aieh..

5 comments:

NichKhun said...

hahaha alamak.. nape ley jd lupe nik cik pinky? hikhikhik

JMR said...

makan pala ikan banyak sgt kot...

POSH76 said...

ni kene kawen cepat2 ni hehe

NUNU EERA said...

abg: xske kpla ikan pun.. da la mahal.. leh wat org lupe plk 2..kan??

NUNU EERA said...

posh: bru ke amek kusus kwen.. sijil pun xdapat lgi..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...