Wednesday, May 12, 2010

adiah bezday..


pejam celik, pejam celik da bulan May kan.. alhamdulillah.. final exam untuk final semester ni da abes.. report final year project pun da submit.. hopefully result yang akan keluar nanti pun okkey.. bulan May ni ramai pulak bezday member2 i.. da laz sem ni mesti la nak bagi sumtin yang special untuk wat kenang-kenangan.. pening jugak fikir nak bagi adiah ape kat dorang sema.. da wat list beberapa option untuk beli ape antaranya teddy bear, dress, tudung, handbag n accessori.. tapi pikir2 balik sema 2 macam da biase sangat orang bagi kan.. idea.. plez come 2 me..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

at laz.. idea giler ni datang jugak.. opppsss.. sape la yang bertuah akan dapat adiah kat bawah ni for her bezday kan..?? mari kite tengok.. sape yang kena.. huhuhu..



6 comments:

JMR said...

oit..apa tu..hahahahah

Mama Hanim said...

mesti bestpren yg dpt tu kan..huhu..

suraya said...

erk.haha, kalo kasik adiah tu pon okkk~~kretip~~

POSH76 said...

wooit bra....bg ler barang2 perhiasan pun k...i pun kekadang buntu nak bg apa...hehe

A D I A said...

satu je nak tanya, tau size ke bajet2 je? ehehehe.

Anne Boleyn said...

buat2 tak tau ape benda tu. ngahahah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...