Thursday, May 27, 2010

anugerah paling bermakna dariNya..

assalamualaikum, sema..

arini da 27 May 2010.. rasa sekejap je masa berlalu.. rasa macam baru semalam, register nak masuk UniKL BMI.. rasa macam bru semalam, xtido siapkan assignment.. rasa macam bru semalam demam2 nak siapkan final year project.. rasa macam baru semalam dengar lecturer membebel xpuas ati dengan assignment yang dihantar.. rasa macam baru semalam gelak2 dengan member2 sema sampai lupe keje2 n assignment yang berlambak2 2.. 

arini jugak bezday salah sorang kenalan BMI, ZUE.. selamat hari lahir buat Siti Zulaiha.. kitorang act masa kt hostel xrapat n xpenah rapat pun.. kitorang contact balik pun masa die jumpa blog i ni.. then kitorang keep in touch dalam facebook je.. hepi 2 heard tat zue jugak da selamat bersalin arini.. dapat baby gurl lagi.. wat a wonderful bezday prezen yang zue dapat dariNya.. mungkin anugerah yang paling bermakna jugak buat zue n husband.. really hepi 4 her.. semoga baby die sihat n i xsabar nak tau nama baby u 2.. kitorg sema doakan yang terbaik untuk zue n family..


sampai arini jugak, i masih mencari2 untuk sesuatu yang akan menentukan masa depan i.. sesungguhnya Allah Maha Mengetahui dan Dia telah menentukan segala-galanya.. sema yang datang dariNya adalah yang terbaik untuk kite.. sebagai contoh, xsemestinya kite xdapat job yang lepas, kite xakan dapat yang lain.. mungkin job yang akan datang 2 lebih baik untuk kite.. jangan putus berdoa atau cepat putus asa.. i akan terus berusaha n berdoa semoga semanya akan dipermudahkan.. AMIN..

p/s: bru dapat tau nama baby zue by fb: Arumi Nur Raisha..;)

9 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

cantik kan nama baby zue....kuar je da bolat...geram je nengok...comey! hehe...

Anne Boleyn said...

wah..sedapnye nama baby tu..congrats tu ur friend.. :)


hmm~ jgn give up kay! all d best ti u.. :)

G said...

setiap yg terjadi ad hikmahnya. peace !
p/s: nama yg cantik dn gah

Kaseh NazLieza said...

btol tuh...teruskan berusaha n berdoa..insya Allah pasti Allah mnjanjikan yg tabaik buat kita..

SuRayA^i. said...

chaiyok and gudlak! =D

POSH76 said...

Sedapnyer nama baby tu...all the best to u dear....insyallah dipermudahkan amin yg penting usaha & tawakal serta ikhlas

zue said...

Dear,
thanks 4 this lovely n3...
moga kebahagiaan 2 snts jd milikmu yer...i'll pray 4 u...(^_^)

kak ina kl said...

salam ziarah dari akak..oooo awek si jmr rupernya..

bila nak makan nasi minyak ek..

A D I A said...

oo uniKL BMI eh awak.. say congrats to ur fren to ye.. sedap nama, cam dalam novel. (actually ada satu patah nama baby dia tu i nak letak kat nama future baby i huhu )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...