Monday, May 17, 2010

contest SENYUMAN PALING MENAWAN

erm.. rasanya ni 2nd time masuk contest yang blogger wat.. contest kali ni, senyuman paling menawan pulak 2.. bak kata sis Posh die tag blogger2 yang kaki posing.. klu da suke posing depan kamera mesti la suke senyum jugak kan..?? kan..?? ;)

ni contest kat page miss Chentazetty.. klu tengok gmbar2 miss chenta pun suke posing n senyum jugak.. memang sesuai miss chenta wat contest ni..


 syarat2 contest ni plk:

1. contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2. 1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...
3. gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4. gambar BERSEORANGAN.....
5. mestilah menjadi follower miss chentazetty.
6. sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7. jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman..




i suke senyum sebab senyum 2 kan salah satu cara nak kekal awet mude.. klu tengah marah, t'pandang sumtin yang leh wat kite t'senyum mesti rasa marah 2 tibe2 ilangkan..n i t'ingat satu cerita  tentang seorang budak laki yang tanya 'klu kite xde duit macam mana nak b'sedekah?' then bapa die jawab 'xde duit pun xpe, senyum pun dah dkire sedekah, nak'.

laz but not least nak tag blogger2 plk:
  1. yang suke tangkap gambar i..;) JMR
  2. my bff yang susah nak senyum ni.. Miss JIM
  3. my sweet blogger.. Miss ANNE BOLEYN
  4. my sweet frenz.. Miss Romeo
tarikh tutup penyertaan ni, 20 Mei 2010.. sempat lagi klu u all nak join..
gudluck 4 all contestant...;)

5 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

nice pics...gud luck dear! ^_^

MiSs FaiRlaDy JiM said...

wak lu lahhhhhhhhhhhhhhh siot betolllll..kang i senyum kang ramai yang potong kaki...hahhahahaha =p
macam mna nak tag ni i pun tak tau macam mana nak tag..huhhuuhhu

Miss Romeo said...

mcm best je...waaa sgt terharu u tag i. hehe =)

hans said...

gudluck

POSH76 said...

cantek gambo tu......all the bess ye..kalu menang kene belanja hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...