Saturday, May 15, 2010

Pinky present.. :)

Firstly, thank you so much to my dearie MR JMR for all the birthday celebration..  Before, during n after pun ade celebration jugak.. Makin tua ni makin banyak pulak celebration yek.. Huhu.. Really happy to have nyummy strawberry ice cream during a day n rock diner at nite.. ;)

Pink MP3 player coming with sentimental song 'Yang Terindah' (OST Adamaya aka his favourite drama) n birthday wish recorded by him.. ;) Really have its sentimental value to me..

24 roses = 24 years old.. Yup.. Im getting older but im hepi with what I have now.. Thank you again and again for this  romantic pink roses.. Berbunga2 hati i dapat bunga ni.. huhu.. 

And last but not least..

Thank u so much jugak kat semua yang wish n doakan untuk I kat facebook, messaging n etc.. Dan tak lupe jgk kat my bff miss jim n miss adda for the lovey gift.. Love ya all.. muahx..

11 comments:

JMR said...

yes, tahun depan kena cari 25 kuntum lak..

Mama Hanim said...

hepi besday...

MiSs FaiRlaDy JiM said...

huuhuhhuuh kite ada MP3 yang sama!!! warna jer yang lain...tgl adda jer yang tak ada lagi..agak2 ada tak MP3 sama macam tue warna kuning?? mesti dia nak jugak kalau ada warna tue..kan? kan? kan?

Ery Farieha said...

wahhh
romantisnye jmr
hhihiihihh

Anne Boleyn said...

wahhh~ gile romantik ur bf!!!!!!!!!!!!!! i suka mp3 player tu kaler pink! huhuh jeles ni tau.. btw happy birthday. moga dpanjangkan umur and dimurahkan rezki.. :)

noor afzan said...

MP3 tu cantik gak..

hans said...

happy besday
moga umur anda diberkati Allah
cantik MP3 tu

A D I A said...

amboi pink mp3 tu ai likeee sesuai dgn jiwa ini. ckp dgn jmr i nak satu gak.

happy birthday ye cik payung.

POSH76 said...

Happy birthday sis.....bess2 dpt bunga hehe

huda rahman said...

wah kalo camtuh i nak jadi tua jugak..lagi cepat tua lagi banyak dapat bunga..HAHA

cikpia said...

birthday tahun 2010 sangat PINK!!!! tahun nie.......???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...