Wednesday, June 2, 2010

again.. HRC KL 4 FT Adrenalin Showcase..


at laz dapat jugak i tengok show FT ni live.. in KL lagi.. xyah nak pegi jauh2 sampai ke HRC Penang nun.. at 1st frust jugak sebab xdapat tiket show kat HRC Penang yang lepas.. upenye dapat jugak tiket ni sebagai adiah penutup 4 my bezday.. huhu..

time: 9.30pm.. tengok la.. orang da ramai dalam HRC ni.. da xde tempat nak duduk..nampaknye 1jam setengah jugakla nak kene berdiri coz show stat kul 11pm.. FT punya pasal xpe, 3jam pun i sanggup berdiri.. baru la supergurl kan.. huhu..

11pm.. on time.. da show stat.. FT kua je riuh 1 HRC ni fan die jerit.. bergegar 1 HRC diwatnye.. bak kata FT, 'hard rock should hav its own stadium..' pasni leh layan konsert FT kt HRS plk kan..;)

c.. sema berebut2 nak pegang tangan FT..

jangan tanya mana FT coz i yang pakai heel 2 inci ni pun xnampak bile sema da angkat tangan n kamera masing2..

layan giler lagu2 baru FT xspecialy hanyut n semesta.. sori FT xsempat nak hafal lirik lagu ni so xleh nak nyanyi sama2..

FT yang rock aka Superman Malaysia..

oppss.. yang ni, Superman of My Heart.. mesti la ade dengan i kan.. sesungguhnya, kau Adrenalin ku... (blush..blush..)

9 comments:

En iLham said...

wah
tgk faizal tahir
bestnyer
hehe

Atiqah Adnan said...

wah bestnyee... tengok live konsert..
ramai giler org... kalau akak da pengsan.. huu~

JMR said...

wah dah upload gmbr..i punyer esok2 la..kt ofiz org takleh bwt cam ofiz sndr..hahaha

Ery Farieha said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa
jeles!!
:(

POSH76 said...

walaupun FT bess yg superman in my heart tu lagi besskan hehe

i pun giler banget dgn FT hehe

kak ina kl said...

wah bestnya..untung dpt gi tgk superman tu kan...

oiitttt segamat???kat belah mana?

Kaseh NazLieza said...

xmenahan gmbar last...ur superman..=))

SuRayA^i. said...

ft! i loikeee~~~ =D

A D I A said...

wah dapat tgk FT! best best.. kesian kat ft kan macam tka cukup rest. motif concrn pasal ft ni heheh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...