Tuesday, June 22, 2010

At last dapat jugak tengok..

semalam marathon lagi.. da lama xtengok 2 muve dalam 1 ari.. sebab nk wat outdoor activity, semalam pun asyik ujan je.. so layan muve is da best choose, i guess..


1st jom kite layan cite kartun ni dulu.. toy story 3 ni bez sangat.. sebab watak2 dalam ni pun sema cute2 belaka except tabung pink yang idung penyek 2 ye.. dengar kat hot.fm pagi tdi pun toy story ni filem terlaris di dunia mengalahkan karate kid no.2 n seterusnya the A-team no.3.. slalunye klu kite da besar mesti toy2 ni akan dlupakan.. my dad pun ade cakap xelok simpan mainan patung klu xmain.. tapi i sayang la nak buang toy2 n bear2 yang i ade.. daripada i buang, i ingat nak bagi jela kat my kazen or sesape nanti..


for 2nd muve layan malay n romantic muve la pulak ye.. setelah beberapa kali cubaan memujuk untuk tengok cite ni atlaz, 21.6.2010 berjaya jugak i beli tiket cite ni.. huhu.. sape kata cite lagenda budak setan ni xbez..? bez ape.. jalan cite die menarik.. tpi kne la baca novel die dulu.. bru senang nak paham muve ni.. xdinafikan yang scene2 dalam ni memang cepat n banyak skip.. nak wat cmne, klu die wat cite betul2 ikut novel 7ari 7malam pun belum tentu abeskan..

hurm.. da seminggu i cari novel ni kat kedai2 buku.. xjugak dapat2.. i penah bca novel ni dulu tapi pinjam my frenz punye je.. ingat nak beli untuk jadikan one of my collection.. ade sesape jumpa buku ni lagi x??

4 comments:

Mama Hanim said...

wah2.. best tu layan movie..marathon lg..jeles laaa..huhu..

JMR said...

LBS TAK BESHH!!! seb baik ada Lisa Surihani...YEY!

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

nunu eera... nk panggil pe ekceli?
nunu ke eera..
hehe..
tau x zakiah pn tercari2 novel LBS tu.. kat mne ye... kalau tau roger zakiah oke..
tengs..;))

speedlite said...

ada kat sini..:D

http://kedaibukunovel.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...