Monday, June 14, 2010

baby gurl..

selalunye musim cuti sekolah ni ramai orang yang wat kenduri 
kawen la.. kenduri sambut menantu la.. tapi kali ni i pegi kenduri 
menyambut anak, cucu or cicit.. ni la majlis akikah & cukur jambul 
Nur Aisyah Qistina, dua pupu i..

suasana majlis sangat meriah.. cucu pompuan la katakan.. 
khemah pun da macam orang kawen n pink lagi tau..

mamam time.. sampai2 mama terus ajak makan sebab die la lapa.. 
menu: nasi putih, ikan keli goreng, ayam masak kicap, 
kambing xsure masak ape (sebab i xmakan kambing), 
rebung n pecal..dessert plk: bubur kacang, kuih-muih, kek, 
tapai pulut n satay (ni kire dessert ker?);p

my nenek n nenek2 sedare.. sema mude2 lagi tau.. hehe..

my luvly moyang.. walaupun sakit2 tapi tetap nak datang tengok cicit baru..

du, du, du.. buai.. buai.. buai.. tido ye baby..

ni untuk mencukur n merenjis.. (betul ke panggil merenjis yek?)

14 comments:

sI tEDI said...

macam kenduri kawen meriah dia.

untung anak2 sekarang!

JMR said...

oit..u dh anak anak kerrrrrrr??????????????//

A D I A said...

wah meriahs, siap khemah n mrenjis2. cam majlis bertunang :) tapi nnt kita punn nak buat beriya camni, baru besttt.

POSH76 said...

kelasss siap ada banner...cam princess gitu untung budak zaman la ni hehe

Mama Hanim said...

wah2.. happening btul majlis cmtu kan.. bertuah anak..

q-nizam said...

meriah giler..hehe.mcm org kawin..anyway tedy buai2 tu praktis ke?.hehe

SuRayA^i. said...

ok mmg da mcm org kawen da siap ade khemah sume..

MiSs FaiRlaDy JiM said...

a'ah u tak makan kambing ea??
i pun...tapi daging kambing i makan..raw kambing tue rasa nya gee jer kot makan..

Anne Boleyn said...

wah! siap ada banner lagi tu. dah mcm nak kenduri kahwin le pulak. hehe


p/s : jom tengok video nota cinta episode 3 kat blog hana nak? :)

enyheartsdiamond said...

lama tak bermain-main dgn bayi :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

amboi meriah sungguh!

princeduyong said...

bertuah baby tu...

sop said...

wah.. besar2 an ni.. besar bannner.. tahniah
moga bsar nanti jd insan yang solehah

[z@ck] said...

wah..majlis cukur jambul pun ada banner?
hebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...