Saturday, June 26, 2010

chocolate love for lover..


wif choc?? or without choc?? mesti la wif choc..;) i suke makan choc.. xkire la orang nak cakap makan choc ni leh wat gemuk or else.. feberet choc i of coz choc ferrero rocher.. suke choc kisses jugak.. klu dapat makan choc patchi pun macam bez jugak.. tapi kali ni terjumpa choc luv pulak.. suke bentuk die yang cute ni.. mule2 2 rsa sayang nak makan..;p tapi klu xmakan macam mana nak tau rasa die kan.. n confim choc ni bukan saja cute tapi memang sedap..

choc ni dalam kotak bulat.. packaging die yang cantik ni wat choc 2 nampak lagi sedap.. tibe2 dapat idea klu nak melamar letak cincin bawah choc ni pun macam bez jugak kan.. hehe..

2 comments:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

bestnye choc.. tau2 je hari ni befday zakiah,.. buat entri cake choc ni.. ;))

POSH76 said...

yg tengok ni pun sayang nak makan ...good idea & romantik gitu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...