Friday, June 18, 2010

ermm... wangi...


perfume n women memang xdapat dipisahkan.. 
i suke pakai perfume ikut event n my mood.. 
ni antara my perfume collection..


Incanto Shine Perfume by Salvatore Ferragamo..
sangat suke perfume ni sebab bau die yang fruity floral..
feel fresh everytime i use it.. botol pun cantik n colourful..
recommended for casual n romantic wear.


Boss Femme Perfume by Hugo Boss..
 yang ni pun fruity floral jugak..
klu nak dating pakai ni pun bez sebab long lasting..
recommended for romantic wear..


Ralph Perfume by Ralph Lauren..
 classified as a refreshing, flowery fragrance..
recommended for office wear..
tapi yang ni i wat pakai pegi kelas..


Escape Perfume by Calvin Klein..
classified as a luxurious, aquatic fragrance..
recommended for romantic wear..
yang ni i xsuke pakai sangat sebab bau die kuat ckit..


Miracle Perfume by Lancome..
 classified as a sharp, flowery..
yang ni pun bau die fresh n like it too..
recommended for casual wear.. 


Envy Me Perfume by Gucci..
classified as a alluringly, seductive, mysterious fragrance..
actually my mom yang suke n mama yang adiahkan kat i..
recommended for office wear..

Nina Perfume by Nina Ricci..
classified as a sharp, gentle, floral fragrance..
bau die sangat fresh n sweet..
recommended for casual wear.. 

erm.. rasa macam nak cube perfume baru la.. 
setiap orang mesti ade feberet perfume kan??
so share la perfume ape yang bez n suite dengan u all..

12 comments:

Ery Farieha said...

waahh
semua mahal2 T____T
x penah lg beli perfume mahal2 ni
ahaha

ejum said...

untuk men pnya xde ke?..tapi ejum ske bau perfume ralph tu..best..

princeduyong said...

erm... one drop perfume pun ok gak :)

MiSs FaiRlaDy JiM said...

minyak attar pun jadi lah

MiSs FaiRlaDy JiM said...
This comment has been removed by the author.
sI tEDI said...

aku pakai perfume x de jenama.

kekekekke

A D I A said...

wah byk nya perfume, i pakai 1 perfume at a time hehe. skrg sama kai gucci envy tu :)

Kie-yu said...

hehe
saye p[on pakai yg xde jenama
kadang2 minyak attar pon boleh!

kurang wet nk beli branded perfume ;)

JMR said...

nape sy takde perfume pon ? awk punye bnyak jer...

SuRayA^i. said...

i love burberry brit for women.. hehe =D

qellissa said...

i suker perfume, yg paling suker issey miyake, DKNY green apple n lancome miracle..ekceli byk lg yg suker pakai..kang x abis satu muka surat i tulis nama2 perfume ni..huhuhu

POSH76 said...

me tooo giler perfume tak leh hidup tanpa wangi wangian hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...