Wednesday, June 23, 2010

my tea time..

ni la tapioca in palm sugar syrup atau nama kampungnya 
sira ubi kayu.. ;) tis sweet dish sangat bez untuk minum petang.. 
tq nenek sebab wat sira ubi ni.. da lama gile xmakan benda ni.. 
n lagi 1, i really miz ur kuih kacau labu.. 
(baru search nama kuih ni sebab sebelum ni tau makan je.. ;p) 
mama cakap, nak masak sira ubi ni senang je.. 
so next time maybe i pulak masakkan untuk nenek ye..
 

6 comments:

ejum said...

nenek yg buat?..ingat buat sndri..ish..haha

JMR said...

bl nk masakkn utk i?

sI tEDI said...

aku lebih kena kalau cakap melayu. ha h aha ha..

x pernah makan cenggini!

JMR, sila belajau masakan ini!
ha ha ha

A D I A said...

MIL suka masak sira ubi ni, i biasanya ubi kayu ni goreng j cicah ngan sambal ikan bilis :)

G said...

D, nak resepiii pleaseee....tu fv i taooooo

Anne Boleyn said...

waaa..lama nye dah x mkn sira ubi kayu ni sampai terlupa makanan ni wujud. huhuh
besh nyer. terliur tengok.

p/s:esok hana umumkan sape dapat iklan free. tengok eyh nanti? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...