Tuesday, June 1, 2010

perpisahan dalam kebahagiaan..


arini bangun2 saya xde mood sangat.. ade 2 sebab kenapa saya xde mood.. 1st, sebab saya da nak kuar dari umah sewa yang saya stay sekarang.. banyak sangat kenangan kat umah 2.. im gonna miz tat house n all my beloved rummate.. :( (to JIM, ADDA n GEE: tq 4 being a good frenz.. alwaz keep in touch ya..! frenship 4eve..)

2nd, sebab tau arini awak nak g outstation.. lepas 2 awak terus balik kampung sebab ade job kat sana plk.. dear.. tqsm coz saya hepi sangat seminggu ni sebab awak bawak saya jalan2, awak wat saya senyum n hepi je.. kite berpeluh sama2, mengeluh sama2 n have a great time 2gether..  sori jugak sebab saya, awak tertinggal bas tadi.. nasib baik ade lagi 1 bas.. klu x, saya xtau nak wat macam mana da.. nampaknye kite akan berjauhan lagi mingggu ni.. tapi nak wat macam manakan, awak ade keje.. hanya kad ni la peneman saya klu indu kat awk.. saya tunggu awak balik ye.. :) (to my dear: take care.. keje leklok.. tq 4 everythin.. n luv ya..!)

tq 4 da beary card.. nice hand writing, dear..huhu..

4 comments:

Muaturun MP3 Percuma said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MiSs FaiRlaDy JiM said...

alalalalalala....sedey2 plak
technology cecanggih ni gnalah
webcam superb 10.1 Mp kihkihkih
semoga semuanya berjalan lancar
wish u get ur job soon!

POSH76 said...

sedeynyer....tingat lagu shahir...

JMR said...

hehehe..meh le cni...

cuk, baca nih..best..

http://www.eyriqazz.com/2010/06/air-tangan-isteri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...