Thursday, July 1, 2010

baby sitter..

actually i bukan g bercuti pun tapi kene jadi baby sitter to si kenit Nur Alisha Zahra ni.. hehe.. (ye, i tipu..) im now in kuala terengganu, kat umah untie i.. budak kecik ni kazen i..


tengok tu xberkelip mata die tengok i make up.. die pun nak pakai 'lestip' jugak..


hi, kakak.. pegi mana2 memang xboleh lepas dengan garfield die tu..


orang sibuk kat dapur, si kenit ni lagi la sibuk.. larat pulak tu angkat lesung nak tolong menumbuk..

before tido kene ade story bedtime for her first.. tapi malam tadi die pulak yang cerita kat i.. i pun wat2 paham jela.. laju da macam baca berita da.. tapi sepatah ape pun i xpaham.. hehe..

senang je nak jaga si kenit ni sebab die pandai makan sendiri walaupun yang berterabur lagi banyak dari yang masuk mulut..

 da mengantuk tapi tetap nak ikut orang g mana2.. nampak macam senang nak jaga si kenit ni tapi i hampir2 nak meroyan dwat si kenit ni.. boleh.?? haha..

5 comments:

A D I A said...

wahh jadi pengasuh ye, amacam? penat kan jaga budak2 ni tapi mmg seronok. comel anak cousin ni, pas jaga ni leh la kidnap dia gi kl ye. kata mengasuh.

JMR said...

penat weih...~

Miss Fairladyjim said...

hurmmmm ingat kan anak buah JMR tadi...hahahahha

POSH76 said...

comeila budak kenit tu...hehe

Kaseh NazLieza said...

sbr2 dear..tu lah lumrah jg ank kecik..darah tinggi dbuatnya..ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...