Saturday, July 10, 2010

baru nak baca..


finally, dapat jugak i cari novel ni.. sampai ke pantai timur my JMR bawak nak cari novel ni.. baru plan nak g cari kat timor timur tapi da jumpe pulak semalam.. ;)


to Zakiah yang tercari2 novel ni jugak: novel ni, i jumpa kat carefour wangsa maju.. price: RM 21.90.. cepat2 pegi beli ye.. hehe..



ni cover edisi lama tapi cover luar die cover limited edition.. 
gambar poster filem ni, yang ade gambar lisa surihani n 
farid kamil 2.. suke.. ;)

9 comments:

Sir Marcello said...

oh ada cetakan baru...miyahaha
gua nak angkat satu..

POSH76 said...

bagusnyer rajin baca novel hehe

G said...

D..i nak !!!! erghhh. i cari kt popular n mph xde ponnnn

Anne Boleyn said...

movie nye hana tak tengok tapi teringin nak baca novel je. org ckp novel lg best!c's nunu, nak pinjam!! hehe :p

JMR said...

- tulisan kt novel tu dh la kecik..
- novel tu dah la tebal..
- dan sebagainya....

Tak mboh baca la...

alynn malynna said...

emm bestnye kalau mcm nie...
nak beli jugak..


salam kenal...datang dari blog anne boleyn..:)

SuRayA^i. said...

nk crik gk novel tu..sumenye sbb movie LBS tu..sbb ble tgk muvi mcm dpt rse novel lg best, lg feeling~~

Kaseh NazLieza said...

amboi..btol2 dh kena penangan hebat tuh..

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

hehe.. thanksz dear.. mmg tercari2... byk x lg stok kt wangsa naju tuh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...