Monday, July 26, 2010

'si die' merajuk..

si die termenung mengenangkan nasib..


semalam.. si die merajuk lagi.. erm.. bukan si die yang kat atas ni ye.. tpi 'si die' yang kat bawah ni.. boleh pulak die nak merajuk atau bahasa terus terangnye buat hal petang semalam.. klu xleh nak start kat umah or tempat yang ade bengkel dekat2 xpe jugak, ni boleh die xleh nak start kat depan Istana Budaya 2.. da la time 2 hujan lebat.. die ni xtau ke yang arini ari ahad n pukul 5 petang.? mana pulak nak cari bengkel or mekanik time2 macam ni.. thanks god, dapat jugak contact mekanik n 'si die' ni berjaya dihidupkan semula..


 erm.. keranamu, i selsema arini.. camne nak g dating ni..?? :(

4 comments:

POSH76 said...

takper jgn cik abe merajuk sudah hehe

J.M.R said...

takpe, u dok umah..i date ngn angliena jolie la mlm nih..

A D I A said...

si die merajuk sebab ada sebut nak ganti baru ke? selalu si die akan merajuk kalau sbb2 camtu hehe.

Hariz said...

hahaha
xpe2 si dia mungkin nak perhatian kot
beri perhatian lebih pada si dia kelisa taw :)

New Entry Prof-Hariz
Ada Apakah Padanya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...