Wednesday, July 28, 2010

xsabar nak tengok Cuci the Musical 2..


da macam JMR pulak yang bagi adiah kat Afdlin Shauki tu.. actually, ni sekitar event prize giving ceremony untuk 'Peraduan Cuci Macam Saya' by Pos Malaysia.. masa event ni sema pelakon Cuci the Musical sendiri yang bagi adiah kepada pemenang peraduan ni.. walaupun masa tu, dorang tengah busy rehearsal tapi dorang still luangkan masa untuk sema pemenang.. dorang memang sangat bez n sporting giler..


kak Vee macam malu2 je mule2 tu.. ehem2.. abg Hans Isaac kat sebelah kanan i, okkey.. ;p


kami bukan adik beradik.. bukan kembar jugak ye.. hehe.. 
see.. sporting kan Afdlin Shauki n Harith Iskandar ni.. 
da macam kawan2 je posing bergambar..


Nabil yang sengal2, i yang malu2 kucing n Jacklyn Victor yang blur2..


Kak Vee: 'wah, sampai bawak masuk motor dalam bilik air yek..'
Abg JMR: 'klu boleh nak bawak kete masuk jugak.. nasib baik 
xmuat, kak..'

ni la adiah yang JMR dapat untuk peraduan tu.. dapat 2 tiket VIP Cuci the Musical 2.. xsabar rasanye nak tengok ahad ni.. sebab season 1 memang layan giler.. khabarnye season 2 ni lagi bez..

7 comments:

cik panadol said...

wah...mau pegi tgk juga tp tiket takde....sob sob...:(

tiefazatie said...

wah!bestnye wak...=)

Ery Farieha said...

best betol la korang ni
hhuhuh

Hariz said...

Wahhhhh
mau g jgak!!

New Entry Prof-Hariz
29 July 2010 @ 2 Month

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

jelesnyeeeeeeeeeeeeee....=)

POSH76 said...

bessnyer sporting lak depa ni yer...minat sgt afdlin kem slm kat dia yer hehe

Kaseh NazLieza said...

pheewit..bgambar dgn hans..bestnyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...