Monday, August 23, 2010

after 1 year..

to my dear blog..

thank u so much sebab selalu menjadi peneman setia cik nunu.. xkire masa hepi or sedih.. my 1st entry.. ni la 1st time i menulis untuk my dear blog ni.. masa tu macam2 jadi that day.. xsangka blog pinky gurl ni da 1 tahun.. hopefully blog ni akan terus menjadi peneman setia i, xkire la masa tu i da jadi pinky wife or maybe pinky mommy..;p mule-mule blog ni di register pun atas dasar suke sama suke je.. hehe.. honestly i jatuh cinta baca 1 blog yang menjadi feberet i n must read everyday.. that why, lepas tu i pun minat nak register blog jugak.. n very2 thanks to him that create this blog for me..

selamat ulang tahun yang pertama, my bloggie..;)

9 comments:

.o r k e d. said...

happy bday blog cik Nunu ^_^

elmo blurb said...

nah love untuk belog cik nunu! ♥ ;)
kasi lagi satu. ♥
;)

Mr.P said...

waaa.congrats!
Allah selamatkn blog kamu~
xsabar nk tgu blog sy usia setahun..

POSH76 said...

tahniah keep blogging taw hehe

J.M.R said...

owh u dah ade blog ke?hikhik

Ery Farieha said...

hepy besday cik nunu's blog

:)

Whoopz said...

epy 1st enibersari.. :)

Anne Boleyn said...

wah..da 1 thn..

happy 1st anniv to ur bloggie! :)

adianiez AIDA said...

wah, da bday blog ni yer...
hmmmm, baru teringat nak cek my first post la... rasa nyer da lebih 1 tahun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...