Wednesday, August 4, 2010

jom Intai-intai.. bukan mengintai, okkey..


da lama kot i mengidam nak makan kat Restoran Intai-intai ni.. sebab slalu tengok gambar tempat ni yang macam bez.. sesat2 jugak nak cari tempat ni padahal betul2 dekat jalan MRR2 toward to Ampang.. xpayah cari2 sebab lampu die pun da leh nampak dari jalan MRR2 tu..


tengok la, muke da excited giler dapat makan.. menu JJCM kali ni ala thai.. tomyam suvarnabhumi, butter prawn n chicken cashewnut.. not bad tau menu2 kat cni.. kategori delicious la jugak.. ;)


kan da masam muke sorang ni.. Mr JMR makan banana split je yek.. yang lain2 bia i yang abeskan.. hehe.. ;)

3 comments:

POSH76 said...

I pun dah lama tingin nak pi...tp tak pi pi gak...nampak u excited makan tp JMR tu muka sedih dah tak larat nak mamam ka hehe

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

rest Intai2 kat mana ni Nunu?
beshh nye tgk korang makan.,......:)

Julian Gan said...

hi, found your blog through my Nuffnang list of readers. is your blog mainly about food and living?

i have a blog about banting. you might be interested.

www.banting.wordpress.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...