Tuesday, August 31, 2010

malu bertanya, SESAK jalan..

macam yang sema ramalkan.. laz weekend, jalan sangat sesak kat KL.. cube tengok sign board tu, belum pape da tulis, 'TRAFIK SESAK DI JALAN TAR N RAJA LAUT.. ELAK JALAN TERSEBUT..' n da bez thing is ni baru kat jalan bangsar.. so sempat lagi klu nak isi minyak full tank or park kete kat LRT bangsar ni n naik LRT je klu nak ke Masjid Jamek tu.. xpun sempat lagi nak tukar plan shoppin tempat lain selain Jalan TAR ni.. pape pun pilihan di tangan anda..;) i tetap dengan pilihan i, nak serbu Jalan TAR tu.. xmo lepas rasa kemeriahan kat sana.. 'bersesak n berpanas, baru feel kan..?' kata MR JMR..

pada sesape yang bukan orang KL macam i ni, klu ade benda alah si garmin GPS ni memang sangat membantu.. kite juz tanya je kat si garmin ni.. then die akan bagi kite pilihan n kite leh pilih mana2 jalan yang lain untuk elak jammed tu..

tengok la.. tah jalan kampung mana yang si Garmin ni bawak.. xpe2.. janji xjammed n boleh sampai ke destinasi shoppin ku.. okkey la kan...;)

p.s: penat shoppin masih xilang lagi ni.. so arini rehat kat umah jela ye.. kite sambung shoppin lagi weekend ni pulak ye..;)

6 comments:

Miss Fairladyjim said...

shoping online~~~~~ponnn...ponnn...ponnn

Amieynna Amin said...

rindunya jalan TAR..
sejak dah xjd org kl ni, da xg sana..
tudung2 murah tu..huh

ejum said...

xtahan ooo masuk jalanTAR..mau pengsan..haha

J.M.R said...

len kali nak pakai singlet je g jln TAR..panashshhh

POSH76 said...

tak sanggup nak redah JEM ni...pastu kalu dapat parking nak mambayo satu hal....bagus garmin ni yek..

.s.o.f.i.a. said...

plan nak pi KL 31ogos tapi kensel... tak sanggup nak redah jem..... pi ipoh shopping pun rasa nak maki semua orang. semak!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...