Wednesday, August 18, 2010

nice 2 see, nice 2 hold.. once broken considered sold..


hurmm.. ni lah hasil daripada window shoppin semalam.. at first memang i n mama plan nak window shoppin je.. pastu masuk la dalam KK home deco, SACC mall yang memang sangat gorgeous dengan english style tu.. my mom pun mule la amek 1.. dari 1 jadi 2.. dari 2 jadi 3.. laz2 skali kire da jadi 15 semanye.. ambek..! mama cakap nak tambah collection untuk raye nanti.. ;)


masa tengah sibuk membelek2, skali dengar la bunyi yang xberapa sedap telinga ni nak dengar.. 'prangg'.. berlari jurujual kat tempat tu nak tengok ape yang pecah.. i pun pandang la belakang nampak benda ni da berderai kat lantai.. then pandang pulak atas nampak my mom da kelam kabut.. thanks god, mug ni ade 50% offer.. nak xnak kne beli 2 mug yang sama.. :( akhir kata dari i.. 'nice 2 see, nice 2 hold.. once broken considered sold..'

8 comments:

'Cikgu Padi' said...

mungkin sudah rezeki nk dapat dua...hehehehehe

elmo blurb said...

hiarghh !
my mum oso hv one !

J.M.R said...

wow..tak ajk pon g shopping smlm ek..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bila shoping nak ikut

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
saya_arief said...

main masak2..
;P

A D I A said...

cam penah terjadi je insiden yg tak diingini ni kat kita heheh. nak tanak kena beli, nasib lawa.

Anne Boleyn said...

nasib baik ade 50% offer. klu tak naya je kan nak membayar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...