Sunday, August 1, 2010

Nostalgia di Rantau..


Walaupun i tak berkesempatan nak belajar di rantauan tapi bestkan kalo kite dapat baca or share cite dengan orang yang berpeluang future study kat oversea.. Mesti dorang banyak pengalaman menarik yang boleh di kongsi bersama.. Thanks coz jmr23.com sudi nak share cite die jugak..


Ni la wartawan Remaja yang bertanggungjawab menyediakan artikel untuk Nostalgia di Rantau, Cik Ju Munira.. On behalf of cik abang, tqsm for da nice article for remaja edisi 1 Ogos ye babe..! Oppss.. gambar ni i curi kat FB Cik Jue.. ;)

4 comments:

J.M.R said...

nak sign gk ke???

Hariz said...

wahhh dirantauan

New Entry Prof-Hariz
Prof Hariz @ Facebook

A D I A said...

tak berpeluang gak tapi seronok baca kisah2 org diperantauan. pergi study tak sebest gi melancong. *ayat sedapkan hati*

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...