Thursday, August 26, 2010

sori Alisa, i da xlayan u lagi..

masa mule2 cite ni ditayangkan kat tv3 pukul 2pm, memang i suke tengok.. maybe sebab i suke tengok Natasha (Nia Ramadhani) dan Evan (Christian Soebandono) berlakon.. tapi bile da episod 20 da start boring coz lepas orang ni, orang tu pulak yang jeles dengan Alisa (Alyssa Soebandono).. pastu datang lagi 2, 3orang jahat kat die ni.. patut la cite ni sampai 124 episod.. orang yang baik pun, laz2 jadi jahat dalam cite ni.. agak2 sampai episod berapa ye orang2 jahat tu sema mati n Alisa ni leh idup bahagia..?? hurmm.. nanti cite ni da sampai episod 100 baru i sambung tengok balik sebab nak tau cite ni ending die macam mana..;)

currently i layan cite Safa dan Marwah ni.. cite ni kul 2pm kt prima.. pun macam bez jugak.. lagi bez dari Alisa, hopefully.. pelakon2 die pun cute, cantik n ensem..;) Risty Tagor (Marwah), Nikita Willy (Safa), Rionaldo Stockhorst (Ilham) dan Riza Shahab (Adil).. cite ni baru je 6 episod kat tv so xnak komen lagi.. tapi kat you tube da leh dunload da cite ni.. n i tengok episod cite ni pun banyak jugak.. rasa2nye tahun depan jugak la bru abes cite ni kat tv kan.. so baik i layan kat you tube je.. boleh i terus skip tengok laz episod je..;)

6 comments:

ejum said...

awek msti cun2 punya ni.haaha

POSH76 said...

I sekali dua tngk dah bohsan....baek tngk CAHAYA lagi bess hehe

J.M.R said...

epilog syurga cinta la..hahahah..leh tgk mia sara

Anne Boleyn said...

hahah hana memang boring kot tengok citer alyssa ni. watak dia sikit2 nangis sikit2 nangis. lama2 nyampess suda..

adianiez AIDA said...

aida tobat tak nak ikut lagi. last ari tu citer yg marshanda berlakon tu. tu pun aida tamat awal thru youtube. letih la ikut ikut citer episod ni!!!

SuMa Sweet said...

same lah kiter...dah tak layan alissa..citer safa & marwah ni lagi best...yang penting ilham tu sangat hemsen...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...