Wednesday, August 11, 2010

when august comes..


my august start wif lot of fun and exciting activity.. day and nite..
1st august start wif VIP pass for Cuci the Musical 2.. season 2 ni lebih kurang sama je skrip die dengan season 1, tahun lepas.. tapi lawak dorang yang spontan ni memang wat xkering gusi gelak.. next year klu ade lagi season 3 memang nak kena pegi tengok lagi.. rugi sesape yang terlepas tengok CCTM2 ni ari tu tau..


after da show end, sempat lagi wat outdoor shot kat luar Istana Budaya ni.. da alang2 pakai cantik2 ni kan.. (cantik ker..? ;p)


party wif Dayang Nurfaizah @ HRC in the nite.. it's Dayang's bezday actually.. really enjoy her show tapi klu Dayang dapat nyanyi lagu2 album lama die lagi layan..


wif Kak Pia yang sudi sponsor tiket for that nite.. tqsm, sis..nanti klu turun KL lagi leh la lepak sesama lagi..;)

watching muve memang xleh tinggal every week.. preview screening tekken ni fully sponsor by nuffnang.. klu tengok citer ni macam kite tengah tengok orang main Play Station je.. cuma dalam cite ni nampak kejam ckit sebab belasah sampai berdarah2 n mati..

 the last airbender: citer ni pulak macam citer kartun avatar yang kat tv tu.. airbender, firebender, waterbender n earthbender.. klu diberi pilihan i nak jadi waterbender.. sebab air dicincang xkan putus.. hehe..


the sorcerer's apprentice: at first ingat cite ni serius macam harry potter.. skali cite lawak.. ni la laz muve yang i tengok before ramadhan..


erm.. arini da stat pose kan.. no more muve.. stop la dalam 4,5 ari ke.. hehe.. bak kata sis Adia, lepas ni nak tambahkan activiti terawih pulak.. pape pun i nak wish selamat berpuase untuk semua.. semoga kite semua menjalani ibadah puase dengan khusyuk, diberkati n dirahmati ALLAH SWT.. InsyaAllah.. AMIN..

p/s: arini nak berbuke ape yek..? ;)

5 comments:

A D I A said...

wah buat summary activiti bulan ogos ye. byk aktiviti tu, lepas ni tambah aktivit terawih dan hari kemerdekaan pulak :)

selamat berpuasa ye!

.s.o.f.i.a. said...

jangan lupa 25 ogos..... big day gak tu!!!! i mean the day i become big la..... he he..... nak tuntut hadiah dari nunu ngan jamar.....

POSH76 said...

Selamat berpuasa....bessnyer tngk CUCI hehe

J.M.R said...

sonok nyer die ek..

elmo blurb said...

wargghhh !
bapak jeles maa bole pegi cuci the musical .
jeles .
jeles .
jeles .
ok stop .
jeles .
argghh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...