Wednesday, September 22, 2010

hilang 'kawan', tempat bermanje.. :(

kesedihan datang lagi bile one of my manje cat mati semalam.. :(

ni la boboy and gegurl.. boboy (yang kembang semangkuk tu) yang mati semalam.. xdapat dikenal pasti sakit ape.. laz week da bawak pegi klinik, ingatkan sakit biase2 je.. xsangka pulak boboy mati tibe2 macam adik die dulu.. kat entri ni, my kitty ade gambar boboy and adik2 die masa cute2 dulu..


ni la gambar kenangan masa boboy kecik lagi.. walaupun die si jantan tapi gedik dan manje die da mengalahkan si betina.. tapi, arini da xleh nak manje or tengok boboy ni gedik lagi.. :(  nak wat macam mana kan as long as i tau, i da jaga boboy elok2.. :)

8 comments:

Ery Farieha said...

omoooooo
omooooo

aniyoooo

ok2
bahasa ape ntah bile nampak kucing comel
heh

POSH76 said...

comei jer kucing2 tu hehe

sI tEDI said...

R.I.P Boboy =((

najib said...

jgn sodih,meh kiter kenalkan ucing kiter,my name is girl part two kat blog kite,jgn ketawa tgk aksi dier ahh

Kaseh NazLieza said...

sudah sampai ajalnya...jgn sedih2 ea...

Sir Marcello said...

ok ini adalah makhluk berbulu~
gua kurang gemar even nampak cute...miyahaha~

enyheartsdiamond said...

nak kucing putih gebuuuuuuuuuuuuuu! <3

Anna Boleyn said...

comelya boboy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...