Thursday, September 23, 2010

ladies.. hati2 dengan handbag GUESS..?

 handbag dan ladies memang xdapat dipisahkan, i guess..?

masa i nak cari handbag for raye yang lepas belek2 la handbag2 yang ade kat dalam butik Guess tu.. dari luar sampai ke dalam pastu luar balik i belek handbag ni.. and accidently i ternampak macam satu lambang salib kat dalam handbag ni.. klu sekali imbas memang xperasan yang kat tengah2 tu lambang salib.. tapi klu tilik betul2 memang xsalah da mata i ni.. design luar handbag ni memang cantik tapi dalam die macam ni pulak.. tapi xla sema handbag Guess macam ni.. ni yang Guess Rock design je.. hurm.. lepas ni kene ati2 klu nak beli handbag Guess lagi.. susah2 beli Coach jela, xpun LV ke.. huhu..

5 comments:

POSH76 said...

good info...kekadang excited nak shopping tak check in details...huhu

saya_arief said...

kene tengok betol2 sebelum membeli.
:D

J.M.R said...

hope its not urs..

Sir Marcello said...

dulu ada kes kat reject shop..sedap2 belek baju/jaket...rupanya ada yang ada dari kulit babi...terbaik~

Anna Boleyn said...

hoho. gile arh. tak sangka betul. kena hati2 la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...