Monday, September 27, 2010

Review: Magika, The American..

Magika.. tiada yang mustahil dengan kuasa imaginasi.. i rasa enjoy giler tengok cite ni.. sebab i enjoy tengok cite2 musikal ni.. yang lagi bez ade macam2 watak mitos kepercayaan orang melayu macam Badang yang makan muntah tu, Nenek Kebayan yang cantik, Puteri Bunian, Pak Pandir, Mahsuri, Puteri Gunung Ledang yang nak cantik n bla.. bla.. bla.. nak tau bez ke xcite ni kene la tengok sendiri..

The American.. cite pasal sorang pembunuh upahan, Jack dan hidup die yang bahaya.. first2 tengok cite ni, ingatkan orang sebelah i akan ajak i kuar awal.. sebab die pun nampak macam penat n xlarat je nak tengok cite ni sampai abes.. setiap 15 minit i pandang die.. hopin tat die akan ajak kuar dari panggung 2.. tapi jangkaan i meleset sebab akhirnye berjaya jugak abes nonton cite ni walaupun cite die agak booringg.. cite ni maybe akan wat anda mengantuk.. tapi ade jugak scene2 tertentu yang akan buat anda terbeliak mata.. btw, tq to nuffnang untuk tiket special screening ni..

9 comments:

enyheartsdiamond said...

mesti tgok dgn JME kan? :D sweet couple <3

:')

enyheartsdiamond said...

*JMR

J.M.R said...

hahaha eny..JME..cm mnearik gk tu:-p

Ery Farieha said...

best ek magika?

ala2 enchanted ek?

ProfHariz said...

Wahh dpt tiket free ke? tahniah cik eera :) magika best sgt ke?

New Entry ProfHariz
Salahkah Jika Aku Menegur?

POSH76 said...

sis pun nak gi...dah lama tunggu..suker tengok citer ala2 fairytales...tp confirm Mr Y mesti zzzzz hehe

Sir Marcello said...

okay...
magika termasuk dalam movie wajib tonton...hahaha

~ ReD ~ said...

baru je tgk rabu aritu..best!:D

Review Filem Magika : Filem Muzikal Yang Menghiburkan

Anna Boleyn said...

hoho dah ramai org ckp cte magika best. nak kena tengok gak ni. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...