Saturday, September 18, 2010

takde gambar rayer.. :(

selamat ari raye yang ke 9 untuk sema.. da 9 ari raye upenye.. bez tak raye korang..? tahun ni i rasa suam2 kuku kaki ku je.. memang baju raye i banyak tapi tibe2 mood raye tu hilang.. so.. i decide baju2 tu sema simpan untuk raye haji nanti je la.. save budget ckit.. huhu.. gambar raye pun xde untuk post kat blog ni.. 1st, sebab lupe nak charge bateri camera.. 2nd, my mom memang sorang yang sangat susah nak bergambar.. 3rd, xde orang nak amekkan gambar i.. hehe..


ni je gambar family yang i ade.. xpe kan letak gambar ni..?? ;)

3 comments:

J.M.R said...

eh..itu saya...

.s.o.f.i.a. said...

ha ha...... sian nyer!!! punya tadak gambar sampai terpaksa pow gambar bakal family..... takpa, tahun depan diaorg dah jadi ur family gak kan...??? amin.

Sir Marcello said...

hahaha...tue yg pelik apesal tuan punya blog takda dalam pic tue...rupa2nya family MR JMR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...