Friday, October 22, 2010

like mother, like daughter = like a friend..

ari tu masa nak voucher kat kaunter service jusco, one of the staff tu tanya i..


staff jusco: 'adik ade pakai kredit kad..?'
me: 'ade..'
staff jusco: 'xnak apply aeon kredit kad..? sebab die ade jcard skali.. terus dapat point..'
me: ' owh.. saya memang pakai kedit kad aeon..'
staff jusco: 'yeke.. da lama pakai..?'
me: 'lama jugak la.. da 3 or 4 tahun..'
staff jusco: 'kawan yang tu pakai jugak x?' sambil point to my mom..
me: 'yang tu mama saya..'
staff jusco: 'oopppsss.. macam kawan je..'
me: speechless...

klu korang kat tempat i ape korang rasa.. my mom yang nampak mude ke i yang da nampak tua..?? argh.. selera makan i terus menjunam 90%.. :( (xpe2.. think positive..!)

9 comments:

.s.o.f.i.a. said...

biasanya si ibu yang nampak muda..... kalau u nampak tua dia akan kata KAKAK U PAKAI KDT KAD JUGAK.......??? he he...

jangan risau la, u look sweet dear.....!!!

J.M.R said...

OMG! kan i dah ckp..nnt kalo jalan ngn i, mst dia igt i ni adik u..so sweet..i like...~

Anna Boleyn said...

hakhakhak..ada 2 possibility nampaknya.. hehe aaaa..ur mom yg awet muda tu.. think positive! hee~ ;)

POSH76 said...

u should be proud ur mum look younger so kalau boleh be like ur mum menten awet muda u...hehe

y@n@ M!B said...

hehehe mak u yg nmpk muda tu =P

dotblogspotdotkom said...

yes.. thinq +ve..... ur mom not look young... but u look older than ur mom.. huhuhuhuhuhuhu

jgn marah... gurau je.....

Che Armster said...

maybe dia ingat member 1 ofis kot

iJa said...

mama lg muda..yeay
nunu kena amik petua dr mama supaya nmpk muda slalu

ateh said...

hahaha... kalau jln ngan ateh mesti dia ingat sofia zahra tu anak awak kan... n ateh single lagi!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...