Thursday, October 14, 2010

my convocation ceremony

yeah..! after 3 years, ni la saat yang ditunggu2.. scroll ni la yang wat i xcukup tido, xlena tido, demam kure2, muntah hijau n etc sebab kene mengadap assignment yang xpenahnye nak kurang..

thank you so much papa n mama yang sentiase xjemu layan kerenah anakandanye ini.. ;)

thanks for coming, dear.. sori ye kene pakse pakai blazer tu.. terasa macam bergambar sebelah CEO pulak..huhu.. tq jugak untuk sema semangat n dorongan selama ni.. muahx..

 wif umi, adik uha, cik su and ayah.. (oh, ye.. tertinggal 'BAKAL' untuk setiap perkataan tadi.. ;p)

 congratulation untuk sema member2 kat UniKL..gudluck for ur next step.. take care all.. ;)

11 comments:

Atiqah Adnan said...

Tahniah ye dah grade!!
semoga cepat dapat kerja okie!!

.s.o.f.i.a. said...

congratulations dear..........!!!!

Encik Psychopath said...

happy belated convocation.

diriku said...

tahniah :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tahniah la awak dapat kerja belanja tau

- zuriey - said...

congrates..hope dapat kerja yang bagus lepas ni..tetiba teringat time konvo dulu..huhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah tahniah2..

Mama Kembar said...

Congrats! moga berjaya dalam career plak pasni :-)

Anna Boleyn said...

salam.

waaa..cik nunu dah convo! congrats! :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

NUNU EERA said...

tqsm to all.. ;)

Yatre Hayati said...

tahniah!! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...