Wednesday, October 27, 2010

Special Screening: Takers..

Venue: GSC Mid Valley
Date: 25th October 2010 (Monday)
Time: 9.00 PM
Hall: 1
Seat: F3 & F4

as usual, klu da nama pun special screening so tiket pun mesti la special from nuffnang kan.. cite ni sangat entertaining sebab penuh dengan strategy yang buat kite tertanya2 'dorang nak buat ape sebenarnye.?' klu nak tau lebih lanjut leh baca review kat blog ni.. sebab i tengok dengan die so review kitorang sama jela.. huhu.. (amboi3.. klu da malas nak tulis entry cakap jela.. macam2 alasan pulak.. ;p)

T. I n Chris Brown pun berlakon dalam cite ni tau.. and they are very good in act too..

NUNU: bez gak kan cite tadi.. pandai gak Chris Brown berlakon..
JMR: popular gak Chris Brown tu kan..
NUNU: sape Chris Brown tu abang.? (saje nak test..)
JMR: tah la.. penah dengar nama die je.. hehe..
NUNU: owh.. xtau la tu.. die penyanyi la.. (2 belum suh nyanyi lagu Chris Brown lagi.. ;p)

9 comments:

POSH76 said...

alamek sis pun pernah dgr nama jer...tak amik tau sgt ler dunia artis hehe

.s.o.f.i.a. said...

harap2 filem nie sampai kat manjung...... =)

saya_arief said...

cik pia xabes2 ngn manjung..
hahaha..
;p

LATEST ENTRY :BARANG BAIK PUNYER

cik selamah kundang said...

hahahaha.sbb chris brown lagu cenggitu yg laki jarang minat n tak amik tau sgt.slalunya camtulah

ken said...

nak tengok movie ini :)

Anna Boleyn said...

wa..macam selalu je jmr dpt tiket free. hana dah lama tak dapat. mcm da x de mood nk join contest NN lepas kes aselin tuh. heh~ tak sudah2 terkilan wakakaka ;p

J.M.R said...

hahahah..nak ketuk pala la nih...i kenal je, tapi tertukar ngan the bullshit akim af!

Kaseh NazLieza said...

hahaha..bro jmr wt lawakla...

NUNU EERA said...

arief: kak pia n manjung mmg xdpt dipisahkan.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...