Wednesday, November 24, 2010

live on stage or live on TV..?

ni dua tiket untuk shout awards sabtu lepas.. macam yang sema da tau, shout award kali ni kat bukit jalil n boleh tengok live on stage.. cume yang xbeznye sebab tiket ni kene berdiri la.. nak2 award ni lebih dari 3jam.. :(

ade jugak live on television 8TV.. klu korang, pilih untuk pegi stadium n kene berdiri 3jam or tengok kat umah dengan 42 inch LCD tv..? i pilih untuk tengok tv je.. siap leh baring2 depan tv tu.. nasib baik la xpegi stadium sebab shout awards tu xbez sangat pun.. atlez klu tengok kat umah leh jugak nak tukar2 channel.. kan..? ;)

6 comments:

cikpia said...

pastu tiket sapa amik............???? kalau pi bley jumpak yuna..... he he...... akak langsung tak tengok. lupa! =)

AngahSayang2314 said...

4llow u jom tukar2 link

Sir Marcello said...

kalo tgk kat umah...leh guling2 lagi...hahaha

J.M.R said...

sy sanggup berdiri untuk Yuna!

A D I A said...

i pilih tgk dari kaca tv sahaja! tapi tiket tu i jual 2x ganda la. baru berbaloi2.

enyheartsdiamond said...

kalau eny tak balik kampung, eny memaang pergi :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...