Friday, November 5, 2010

pengambaran yang penuh pengembaraan..

tajuk entri da macam nak berlakon cite 'Belukar' pulak.. berbakat ke i nak jadi pelakon..? entahla.. drama queen, maybe.. huhu.. tapi.. outing photoshoot memang my feberet.. nasib la kepada yang kena jadi photographer seumur hidup i kan.. ;) theme kali ni ala-ala mystical of nature gitu.. ni la the bez picture (to me) yang dapat di capture that day..

nampak raut muke masa  ni steady n cool je kan.. xde muke blur2 yang macam Cik Hana slalu buat tu.. ;p padahal tuhan saje yang tau berapa banyak kerengga yang tengah merayap kat kaki i masa tu.. ade yang sampai nak naik ke pinggang da.. lagi ckit je pinggang i ni nak jadi macam pinggang kerengga.. hahahamm.. peh.. ;p

6 comments:

J.M.R said...

u jd cam pinggang kerengga tu ok lagi, camana kalo kerengga tu jadi cam pinggang u...:-p

Anna Boleyn said...

hahahaa sabar je laa..klu kita yg dijadikan model nya. kalau mr d.om tak abes2 'aa lagi sekali..lagi sekali' snap sekali je dah arr kan. dia bukannya tau kita ni kena gigit semut kerengga ke apa kan.

yep yep gambar ni cantik! :) tp kan cik nunu, tak takut ker bergambar dekat pokok camtu? huhu

saya_arief said...

macam model..
:D

Miss Romeo said...

nice one! =)

.s.o.f.i.a. said...

skang nie akak patut puji model puji cameraman ka puji kerengga.....??? kompius!

Kaseh NazLieza said...

mcm seram jer gmbar ni..uhuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...