Wednesday, November 3, 2010

Review: Adele: Rise Of The Mummy, Life As We Know It

klu sesape yang xtengok cite ni mesti ingat ni cite ala-ala the mummy returns tapi sebenarnye ni cite kelakar.. part yang kelakar masa Adele ni nak bawak balik mumia and die leh tersalah mumia.. nak amek mumia doktor untuk ubat adik die, sekali terbawak balik ahli fizik.. abes sema formula die keluarkan.. hahahaamm... peehh...

tengok poster cite ni macam comel je kan.. gambar baby kecik and baby besar ni la wat i nak tengok cite ni.. sib baik baby besar tu xpakai pampers kan..? ;p tapi.. i xtengok pun cite ni.. sebab laz weekend full dengan activity lain such as this: Kuala Lumpur Photography Festival.. ade sesape da tengok cite ni..? bez x..?

4 comments:

cik selamah kundang said...

blm tgk lg.tp cam best josh duhamel tuh.btw,jemput join kontest tema pre wedd menarik at my blog

A D I A said...

macam best je rise of the mummy tu. tapi 'mummy' ni bz la takde masa tgk mummy di sana.

POSH76 said...

macam bess jer aduii lama tak tngk wayang huhu

Anna Boleyn said...

housemate hana tengok. dia kata best. dear, ada nampak mr d.o.m tak masa KLPF? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...