Tuesday, November 9, 2010

romantic lamp..

before..

after..

lampu bilik tido ni prezen untuk mama for her bezday from me n MR JMR.. yang pilih mesti la i kan.. my MR tu, tolong tengok and bayarkan je.. hehe.. hepi sangat sebab mama suke prezen ni sebab mule2 tu memang pening kepala jugak la fikir nak bagi prezen ape kat mama.. honestly, my mom a bit cerewet jugak macam her daughter ni.. ;)

3 comments:

.s.o.f.i.a. said...

nak jugak!!!!! cantekkkk!!!!

A D I A said...

cantik lampu tu, i likee. english2 style puya concept, macam kat lovely lace/ romantika/ kk home pun ada.

fndrocka said...

Yg sebelum tu lg lawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...