Friday, November 12, 2010

Special Screening: Skyline..

Venue: TGV Wangsa Walk
Date: 10 November 2010 (Wednesday)
Time: 9.00 PM
Seat: K7, K8, K9 & K10

honestly.. i xberapa nak faham la tengok cite ni.. 
maybe sebab i penat.. or maybe sebab i agak mengantuk.. 
or maybe jugak sebab jalan cite ni yang 
kejap rewind, kejap fast foward tu.. 
tapi yang bez sebab tengok penthouse die.. 
klu dapat umah macam tu.. memerap kat umah pun
i sanggup kot.. sangat2 owesome.. hehe..

to make it simple and sassy: in this movie, the end of the world 
has come… and it’s just outside your window..

anyway.. thanks to nuffnang for the four skyline ticket and 
also two popcorn combo.. sangat enjoy makan popcorn tu.. sedap.. ;)

7 comments:

Mr.P said...

waaa..
cite ni bes..
nk tgk..
(im a sci-fi fan) :D

.s.o.f.i.a. said...

preview cam tak best. so sangat bertuah sebab citer nie tak sampai manjung... =)

J.M.R said...

series, tak fhm psl citer ni, apa pengarah cuba smpaikan..mcm gamps...hahahah

cik selamah kundang said...

diaorang semua komen yg sama.jd aku pun tak terasa nk tgk

HafizRahman.com said...

bezznye dapt tiket free

Que Haidar In D House said...

tapi alien die comel..hehe

Sir Marcello said...

adakah ia secomplicated INception???
aku suka cerita2 cam nie~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...