Friday, December 17, 2010

Snowy di Berjaya Times Square

Salam readers..!
Meneruskan pencarian snow-snow deco di Malaysia untuk tahun ni. Putih bersih je snow di Malaysia nih, itu hari first and second day le kot, masuk third day dah ada yang kaler hitam-hitam.. hehehe.. Kali ni kita bersnowy di Berjaya Times Square. For me, ada macam yang kureng ngan deco kat sini. Maybe disebabkan kawasan yang agak tertutup berbanding dgn tempat lain. So, lighting pon tak menjadi sangat. Snowy yang tak ceria.. hehehehe...

 Kalau betul-betul turun snow kat sini pon best nih..

I wish, all of this are mine..! ;p
Haros berposing depan umah pink. Terfikir gak nak kaler rumah ngan kaler pink time raya next year.. ok x.?
Nice kan? Besar gak ni.. buah pon lebat.. ;p

5 comments:

POSH76 said...

deko kat BTS ni biasa2 saja..mungkin sebab keje kat sini dah jadi bohsan kot hehe

ken said...

seen quite a few xmas deco in shopping mall.. but havent see times square's deco with my own eyes :)

Sir Marcello said...

masih tak mempunyai masa tuk ke mana2 mall...adeh..nak mengusha pun xda masa terluang..huhuhu

lagi tension..xdapat cuti replament tuk xmas n new year...hhuhuu

Halia Kentang @ Annpaan said...

lawa kn deco dioarg.

A D I A said...

nak present2 itu kah? its only boxes kan, i bet isi nya kosong hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...