Thursday, December 9, 2010

Winter di One Utama..!

Sambutan Krismas memang saat yang i tunggu-tunggu every year.. Bukan sebab apa,  sebab i suka dengan deco kat mall-mall di Malaysia nih. Sapa cakap winter / snow takde di Malaysia nih..? Masa ni lah nak feeling-feeling winter time, seb baik i tak pakai longcoat ngan highboot jer di One Utama tau.. hikhikhik..
 Cantik kan deco Xmas di One Utama nih.. dah macam building betul diorang design..
 Free Show untuk Centre Area kat One Utama.. Rasanya cam tetiap hari ada performance nih..
 Tak jumpa pulak Santa Claus, layan gambar tepi dinding dulu la..
Rasa macam nak buat siri penjelajahan ke semua shopping mall kat area KL ni.. Mesti setiap mall ada keunikan deco untuk Xmas masing-masing kan.. Nanti i dah terjah, i upload gambar-gambar lagi ye.. Seb baik i ada Personal Photographer.. huhuhuh.. ;) Stay tune..!

8 comments:

J.M.R said...

suke bebenor:-p

cikpia said...

teringin nak join sesi penjelajahan...... he he..... manjung naper tadak ek??? ok, soalan bodo.. =)

cik selamah kundang said...

shopaholic moment.hehe

Ogy said...

kalo crismas mesti cun2 dekorasi dia kan....all out...

KimiCnoL said...

terjah jgn xterjah..hehe

JOM TENGOK ENTRY BARU
"1.TV series??"

Si Gadis Semasa said...

nak pegi OU lah :D

Kaseh NazLieza said...

mmg tergambar kgembiraan dwajahnya..eheheheh

Sir Marcello said...

suka deco jer ke??? Sales macam mana? murah..murah...miyahaha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...