Monday, January 24, 2011

Gara- gara 'Blogger Untung RM 1juta..'

macam xsangka yang blog sekarang ni boleh dapat pendapatan sampai riban-riban kan.. klu leh i pun nak jadi macam redmummy.com jugak.. mau xnye, kak red penah dapat rm 12ribu kot per month.. tapi klu setakat updated blog pun seminggu sekali, jauh lagi la angan-angan tu kot.. huhu..


okkey.. sebenarnye i bukan nak cite pasal duit yang riban-riban maupun juta-juta ni.. sebenarnye nak cite pasal penangan blog sekarang ni.. xdinafikan yang blog i ni lebih kepada my personal life, my love one, my family and also my activity je.. gossip-gosip and ngumpat-ngumpat ni xpenah kot ade dalam my blog.. 

gara-gara blog ni jugak la my mum pun mintak i registerkan blog untuk die.. n for the first time, im introducing my mom's blog.. http://mamanorlara.blogspot.com/


oh, ye.. my mom ni minat baca blog nani rostam aka mama hanis zalikha tu.. ;)

5 comments:

budak kampung said...

adusss...jgnla mak aku sruh watkan blog gak......huk3

Ur Baby said...
This comment has been removed by the author.
ahsfantasy24 said...

hehe..
ok la tu mngkt pkmbangan smasa :)

Kaseh NazLieza said...

sweet la mama2 pon ada blog skg ni kan..eheheh

::FAIZ FARISH:: said...

Kalau Mak gua suruh buatkan blog, gua terpaksala tutup blog haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...