Monday, February 14, 2011

Birthday treat @ Seoul Garden.. ;)

no proper planning for his bezday, this year.. tempat untuk bezday treat kali ni pun last minute, bezday boy yang pilih sendiri.. sorry for that again, dear.. :(


date: 10 february 2011..
time: during dinner hour..
venue: seoul garden..
menu: BBQ and steamboat..


bezday boy merangkap chef kite untuk arini.. kecian kat bezday boy ni.. diner pun kena masak sendiri.. 


chef yang failed untuk arini.. hehe.. 'percik2 pulak minyak ni.. abes baju baru i ni tau..' mencabar betul nak memasak arini.. biasenye klu i masak kat umah okkey je.. ;)


dessert time.. layan giler askem chocolate chip kat sini.. sampai pejam2 mata my MR dbuatnya.. huhu..


jap2.. tadi bukan da dessert time ke..? owh.. okey2.. yang ni orang puteh cakap supper.. takpe la.. bagi chance kat bezday boy ni makan banyak2.. hope u really enjoy your meal ya..!

3 comments:

J.M.R said...

mekasih...kenyang saya 2hari...

POSH76 said...

Happy Birthday JMR....dah lama tak makan kat seoul...harus nak terai ni

Nizam said...

ice cream chocolate yang best sangat tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...