Monday, February 21, 2011

Movie Day Out with Redmummy.. ;)

ni second time redmummy buat movie day out dengan readers and luckily i got da movie ticket.. ;) thank you, kak red.. movie pilihan kak red, no strings attached.. cite ni untuk valentine day aritu.. jalan cite die pun quite interesting and maybe scene 18PL tu yang buat cite ni interesting kot.. honestly, i memang minat cerita-cerita yang genre comedy romance ni.. nak-nak starring by Natalie Portman and Ashton Kutcher.. memang layan la..

wif bloggers: Bro Framestone, J.M.R and Blog Maya Dot Com.. yang lagi dua orang sebelah kiri tu, xsure pulak URL dorang.. sorry ladies.. btw, nice to meet u guys.. ;)

* ai read... Redmummy.com *

6 comments:

mya said...

nice to meet u too :)

antudegil said...

howaa! got ticket from mummy red? nais! tak perasan bila la mummy red ni shout dekat fb dia. weee!

POSH76 said...

bessnyer dapat tiket free....cam bess jer citer ni kan

mafuza said...

best eh cite tu??
nak sangat tgk! hehehehe
best nye dpt tgk free. hehehe

man yusoef said...

wah bestnye jumpe RM...

Amira is mira said...

bestnye dapat g...i dapat offer tue tapi i reject..sbb ada hal lain..kalau g mesti dpaat jumpa u gak kan....sgt rugi tak pergi!!!huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...